Telefon og abonnement?

Hei!

Jeg lurer på hvordan det skal bli med abonnement og sånt? Om det lønner seg å kjøpe ny telefon og abonnement eller bare nytt amerikansk abonnement. Hvis jeg må kjøpe en ny telefon så vil jeg kjøpe meg en sånn kul blackberry:

eller en hvit iPhone 4:

Hadde ikke vært dårlig med en av disse telefonene?

Hvilken telefon ville du kjøpt?

Skal du kjøpe ny telefon hvis du skal nedover?

 

Hugs & Kisses

  • Dato:29.jan.2011
  • Klokken:16:16
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 8

8 kommentarer

Lisa i Washington 2011/2012

Dato: 29.jan.2011 Klokken: 21:22

Tror jeg skal kjøpe ny telefon ja, og står faktisk mellom en av de to!

Sofie U. S.

Dato: 30.jan.2011 Klokken: 00:17

Det likær vi vettu :D Apple er jo et mega digg merke da, har macbook som jeg skal ha med meg også :D

Oline

Dato: 30.jan.2011 Klokken: 11:28

jeg vil og kjøpe blackberry!

Hannah Christine

Dato: 30.jan.2011 Klokken: 15:28

Jeg skal nok kjøpe meg en iPhone 4 før jeg reiser :) Skulle gjerne kjøpt meg den i USA, men det går dessverre ikke an uten å binde seg til et helt sykt latterlig 2-års abonnent(eller hvordan det skrives), så må nok kjøpe den her hjemme :)

Sv: Tusen takk! :D Åh, så hyggelig å høre! Haha, nei, det tror jeg nok ikke. Så flink er jeg ikke :p Er bare blogspot som er super enkelt å bruke!

Kristine

Dato: 31.jan.2011 Klokken: 13:16

Vil ha Iphone 4 :)

Sofie U. S.

Dato: 31.jan.2011 Klokken: 16:24

Oline & Kristine: jeg synes at iPhone 4 og blackberry storm er like kule :) vet ikke hvilken som er best, men jeg har egentlig like mye lyst på begge :D En av dem blir det vell mest sannsynlig :D

Hilde

Dato: 01.feb.2011 Klokken: 05:22

Dyr telefon er ikke alltid verdt det. Jeg tenkte så sykt mye på blackberry selv, og så kom jeg hit og fant ut at jeg heller skulle kjøpe enn billig mobil og kjøpe en finere en når jeg kommer hjem til norge :) Det går mye penger i starten, og å bruke alt på mobil...? man trenger det egentlig ikke :)

Hilde

Dato: 01.feb.2011 Klokken: 23:40

sv: det går mye penger på småting du plutselig trenger, skolelunsj koster penger, noen ganger må du betale litt for klassene du tar, eller skolebøker, du trenger jo også skrivebøker, amerikanere er ekstreme på å gi det worksheets, altså ark med oppgaver, så du burde også ha en perm å putte ark i, skal du drive med en sport er det vanlig å kjøpe inn likt treningstøy til hele laget, og du må betale selv, og amerikanske ungdommer spiser ofte ute om høsten på grunn av amerikanske fotballkamper og greier, og det koster penger det også, i tillegg er ofte mobilen litt dyrere i starten :)

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits