Bonfire & First day of school!

Hei!

Jeg var på verdens hyggeligste bonfire med alle utvekslingsstudentene, mandag 5 september (labor day). Jeg har ikke ord nok for hvor bra denne kvelden var, så jeg legger til bilder som Jonas sendte til meg (fordi jeg selvfølgelig glemte kameraet). 


Aye (fra Thailand) :)

Jeg som prøver å få Martine (fra Norge)  til å smake S'mores (legg merke til hvor hvit jeg ser ut!)

Ida (fra Danmark) og linselusa sjæl

Patricia (fra Tyskland)
Gretchen (fra Milan, det stedet vi var)


Samuel (fra Finland) og Tobias (fra Norge)Et eksperiment med en uåpnet pepsi midt i bålet, endte med at stolen til Patricia så sånn ut.Syv av de elleve utvekslingsstudentene på Monte Senior High :)

Sam, Emma (fra Sverige), Martine (fra Norge) og Elin (fra Sverige)

Kjempe fint bilde... helt til man ser at foten min ødelegger alt :L


Denne kvelden var helt super, men når den var over gruet jeg meg veldig til skolen som startet dagen etter.

Første skoledag, var det mest awkwarde tingen jeg har vært med på ever! Jeg følte meg som en loner siden alle kjenner alle på denne lille skolen med 500 elever eller no sånt. Alle fagene virket ganske vanskelig også, selv om vi ikke startet ordentlig før i dag. Jeg tror jeg skal bytte til en lettere matteklasse, siden jeg ikke vil faile her borte, men da må jeg ha S2 når jeg kommer tilbake. 

Det var mindre awkward i dag, og jeg har blitt kjent med enda flere folk fra de forskjellige fagene. Jeg har fått 3 bøker av de syv fagene jeg har, og de er blytunge! Det er over 1000 sider i dem, og jeg hater bare med tanken på å lese alle de bøkene der. Det er biologi, kjemi og amerikansk historie jeg har fått.


På Cross Country treninga i dag, fikk jeg en t-skjorte som jeg bare digger! Den er awesome!

Hadde hjemmelengsel i går, og ville egentlig ikke gjøre noen ting... Men jeg har overlevd. Det tøffeste med skolen er vel at jeg er på en skole med mange villt fremmede folk uten NOEN av de kjente kjære gamle vennene mine!

Hugs & Kisses

 

  • Dato:08.sep.2011
  • Klokken:03:17
  • Kategori:
  • Skole
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits