Slitsom, men morsom dag!

I går hadde jeg en American History test, den var grusom! Det er så mange ord jeg ikke forstår siden det er plenty av avanserte ord inni mellom det faktisk engelske språket. Det var en nesten 6 siders test! Det er insane! 

Jeg blir aldri vandt til det amerikanske skolesystemet virker det som, jeg er så sliten hver eneste helg! Vi får karakterer på ALT til og med på lekser vi får! Jeg må ærlig innrømme at jeg liker det norske skolesystemet bedre. Her er sport VELDIG viktig på skolen og du kan dra fra skolen lett hvis du skal på konkurranser hvor du må reise i mer enn en time!

I går var jeg også på et cross country meet in Brookings i South Dakota. Det var det mest slitsomme jeg har vært med på EVER. Jeg holdte til og med på å svime av når jeg var ferdig. Vi løp 4K eller med andre ord 4000 meter, og jeg var ikke super god, men jeg er fornøyd. Dette er jo ikke min sport over hodet, men det er jo morsomt å prøve uansett! Jeg løp på 18.27 og jeg er ganske fornøyd med det! Jeg gleder meg veldig til våren, fordi da skal jeg løpe Track & Field, som er sprint i stedet. 

Her er bilder fra meet'et (sorry for at det er mer bilder av meg enn andre her, men det er for familiens skyld):


Fv. Tia, meg & Ali

Ready, Set, GO!

Den røde tomaten i bakgrunnen er meg!

Og igjen, SLITSOMT!

Jeg skal prøve å blogge oftere og jeg er virkelig lei for at jeg ikke har vært no god på det, men jeg har rett og slett ikke tid.

 

Hugs & Kisses

  • Dato:24.sep.2011
  • Klokken:02:49
  • Kategori:
  • Skole
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

Ragna

Dato: 24.sep.2011 Klokken: 08:53

Fett ! Du kler den sporten du : )

Stine<3

Dato: 24.sep.2011 Klokken: 10:39

Så kult å prøve en ny sport da! : D

Stine<3

Dato: 24.sep.2011 Klokken: 16:32

Skjønner deg døds godt! Jeg hadde så ikkje klart meg uten ITF Tkd i løpet av eit heilt år! : o Og tror mange tkd folk savner deg og<3

Pappa

Dato: 24.sep.2011 Klokken: 17:28

Sofie, du er tøff! Er artig å prøve noe nytt. Håper du ikke glemmer Tkd. Ille glad i deg! Pappa

Dato: 04.okt.2011 Klokken: 00:44

Fast leser ! <3

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits