Oh, I love to be sick!

Hei!

Jeg har nå vært forkjøla i kanskje to uker, men på fredagen ble det værre. Jeg måtte bli hjemme fra skolen siden jeg var tett i øret, tett i nesa, halsen var vond og jeg var rett og slett utslitt. Vertsmor sa at ho anbefalte for meg å bli hjemme, så det ble jeg. Det var kjempe deilig å være hjemme alene for å slappe av, men det hadde vært bedre om jeg hadde vært frisk. Jeg tror jeg begynner å bli bedre, men i går fant jeg ut at jeg har to typer øre betennelser.. Jeg føler meg mer okey, men jeg høres ut som en mann (yey). 

Den paragrafen hørtes veldig negativ ut, så sorry for det! 

Et bilde av skjønne Cecilia:Jeg vet at jeg bør skrive mer på bloggen, men hver eneste dag sjekker jeg den om noen fler har kommentert. Det er så sjeldent folk kommenterer her, så jeg er ikke så motivert til å skrive ett nytt innlegg når ingen kommenterer eller viser interesse for noe av det jeg skriver. Sorry for "harsh words" men jeg trenger litt motivasjon for å bli bedre!

I helga dro vi på "Meander" og gikk rundt og så på kunst og andre artistiske ting. Det var herlig selvom jeg følte meg ufresh og dårlig. Meeen jeg tok noen bilder, ikke av alt da, siden jeg klarte å glemme kameraet da vi dro hjemmom for å legge fra oss ting og slippe av Anya & Logan. De skulle på bursdag, noe de virkelig gledet seg til! Det er noen random bilder av byen også, det var et veldig fint lys ute i går så jeg tok bilder av byn også. 

 Jeg savner alle dere hjemme!

Hugs & Kisses

  • Dato:02.okt.2011
  • Klokken:17:38
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 6

6 kommentarer

:)

Dato: 03.okt.2011 Klokken: 00:30

Så koselig det ser ut!! :) Følger bloggen din på bloglovin, utrolig bra blogg :P :D

Sofie U. S.

Dato: 03.okt.2011 Klokken: 01:36

Aaw, tusen takk ^^ Glad at noen leser den :) Nå ble jeg glad :D

Hans-Åge

Dato: 03.okt.2011 Klokken: 17:55

Hei Sofie! Synes det er artig å se bilder fra byen. Og bildene gjenspeiler liv og røre der. Følger med, og er spent på bloggen videre.

gry lehman gavrel

Dato: 04.okt.2011 Klokken: 13:56

Hei sofie,

jeg synes det er så koselig å lese bloggen din!! bildene dine er fine, særlig de av familien. Ser ut som en livlig gjeng.. get well soon!klemmer fra Gry og Sverre

Dato: 05.okt.2011 Klokken: 18:58

Hvor i usa er du? :-)

Sofie U. S.

Dato: 06.okt.2011 Klokken: 04:56

Tusen takk Gry!

Jeg er i Montevideo i Minnesota. :)

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits