Homecoming week!

Denne uka har vært kjempe morsom og ganske spesiell! Vi har hatt dressup days og de fleste følger kleskodene, til og med noen lærere. Kjemi læreren min sendte meg bildene av de som fulgte koden i kjemi klassen min.

Mandag: Pajamas day:Tirsdag: Jersey day:

Onsdag: Class color day, men jeg har ikke noen bilder fra den dagen.

Torsdag: Cowboy day:

Fredag: Spirit day:

På fredag var jeg ikke hjemme i det heletatt, alt gikk i ett og jeg kom ikke hjem før ca. 11.30. Vi startet dagen med skole fra 8.14 til 14.45 (slutter vanligvis senere), så gikk alle klassene til pep ett eller annet, så dro vi derifra til en park hvor paraden skulle starte. Jeg var på en flåte for utvekslingsstudentene:


(Ho helt til venstre er ikke en utvekslingsstudent, men årets homecoming queen)


Etter paraden dro vi på football kampen og heiet på laget vårt. Det var en veldig spennende kamp som endte med 20-18 for laget vårt. Vi var veldig redde for at vi skulle tape denne kampen siden det andre laget lå over oss i kanskje 1/4 av kampen (en football kamp varer i ca. 2 timer) Det ville ha vært en katastrofe hvis laget vårt hadde tapt, fordi da ville homecoming uka vært ganske bortkastet. 

Etter kampen dro vi på homecoming dansen, men jeg var veldig skuffet over hvordan dansen var. Vi måtte betale 5 dollar for å komme inn og jeg syntes det var 5 bortkastede dollar. Det var veldig pinlig der, fordi alle stod for det meste stille og det var ganske dårlig musikk. 

Men men...

Hugs & Kisses

  • Dato:15.okt.2011
  • Klokken:18:35
  • Kategori:
  • Skole
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Mina

Dato: 15.okt.2011 Klokken: 21:21

så genialt :) Håper du har det super dupert i USA! :) Savner deg

gry

Dato: 17.okt.2011 Klokken: 11:55

fine bilder, kunne ønske jeg kunne gå på jobb i pysj.. gry

Lilli

Dato: 17.okt.2011 Klokken: 22:56

Åhh, så kult :) skulle ønske vi hadde noe lignende i Norge :)

Sofie U. S.

Dato: 19.okt.2011 Klokken: 03:02

Sv: takk Gry :)

Lillim ville ikke det ha vært awesome? :D

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits