The travel!

Hey!

I dag stod vi opp 3.30 på morgenen fordi vi skulle kjøre til flyplassen i Fargo (en liten by i North Dakota)

Vi var ganske trøtte da vi satt oss i bilen, men vi var så spente at det ikke gjorde noe.

Vi møtte de fleste utvekslingsstudentene på flyplassen i Fargo, men noen på flyplassen i Minneapolis også. Har hatt det kjempegøy til nå og gleder meg til å gå ut av flyet på Honolulu! Jeg sitter alene  i flyet med mange gamle fremmede rundt meg, og det er ikke gøy! Jeg skal nemlig sitte alene her i ca. syv timer... Så jeg er overlykkelig over internett muligheten her (selvom jeg betalte for det)

Jeg har desverre ingen bilder å legge ut akkurat nå, siden jeg glemte ledningen til kameraet i kofferten. Men de kommer så straks jeg har tid! 

På denne turen er vi omtrent 6-8 norske utvekslingsstudenter, og det er dritkult! Lederen er ikke fullt så happy over det siden vi snakker litt norsk sammen. Men det er jo så herlig å snakke norsk igjen!!

Jeg er så overlykkelig over denne sjangsen til å dra til Hawaii, og jeg skal prøve å være flink til å dele den med dere.

Hugs & Kisses

 

  • Dato:12.nov.2011
  • Klokken:22:08
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

:) :) :)

Dato: 13.nov.2011 Klokken: 00:20

Heldig!!!!! Du må ta mange bilder og legge de ut her på bloggen! :D

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits