Hawaii - one of the best experiences in my life

Hey! 

Sorry for at jeg ikke har blogget på noen dager, men jeg har hatt ganske så mye å gjøre til nå. Denne uka har vært fantastisk og jeg gruer meg til å dra tilbake til Minnesota. Når jeg kommer tilbake så har jeg ikke så mye å glede meg til før jeg drar hjem til Norge... Så jeg blir litt trist av tanken på at jeg ikke skal hjem etter Hawaii!

Jeg har hatt det kjempebra denne uken og det kommer til å bli så trist å dra herifra og si hade til alle utvekslingsstudentene jeg har blitt kjent med her!

Siden jeg har vært så dårlig til å blogge, så får dere bare en bunsj med bilder med kommentarer under. :P


Her gjør alle seg klare for den første dagen på stranda.

The norwegians are enjoying the life by the ocean again. Altså 4 av 6 av nordmennene.

Idylliske Waikiki!

Enda mer idyll.

Vi var på en catamaran tur, og vi satt i nettet forran, jeg kom litt senere siden jeg måtte ta bilder av (nesten) alle bli dynket av bølgene.

Her er alle utvekslingsstudentene + en random dame

Waikiki Beach i solnedgang

For dere som ikke ser hva som står, det står Cheesecake factory
Lyst å dra dit eller?

Skal prøve å blogge senere i dag også..

Hugs & Kisses 

  • Dato:16.nov.2011
  • Klokken:18:04
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

:) :) :)

Dato: 16.nov.2011 Klokken: 21:38

Deilig!! :D

Pappa

Dato: 16.nov.2011 Klokken: 22:31

Det ser jo ordentlig flott ut. Og jeg likte Cheesecake Factory best.

Dato: 19.nov.2011 Klokken: 16:38

Hei Sofie!

Så flott blogg du har! Jobbet sammen med din far tidligere denne uken og han sa du var på Havaii! Så utrolig deilig og spennende! Ble helt misunnelig, og siden han sa du blogget måtte jeg inn og lese litt. Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, håper det er greit for deg. Utrolig artig å lese om dine opplevelser i USA. Kommer til å følge deg videre, så skriv masse når du har tid. "Sug" til deg alt du kan oppleve av det ameriknske livet og kulturen. Selv om du har hjemlengsel innimellom er dette et år du vil dra nytte av resten av livet. Alt her hjemme venter på deg og forsvinner ikke (veldig lite som forandrer seg her).

Flotte bilder og skjønner du har det veldig bra. Kos deg masse!!! En flott blogg!

Rita

Sofie U. S.

Dato: 21.nov.2011 Klokken: 21:50

Takk for en fin kommentar Rita! Jeg har det kjempebra, men nå som Hawaii turen er over er det kjempetrist. For nå har jeg mest lyst til å dra hjem eller tilbake til Hawaii... Men men det er jo under 8 måneder til jeg drar hjem igjen og jeg må klare å være her såpass lenge.

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits