Minnesota again...

Da jeg kom tilbake til Minnesota var jeg kjempe skuffet! Det første jeg så i gjennom vinduet var snø, masse snø! Kjempe trist å komme hjem til! Å gå fra varme Hawaii til kalde snøkledde Minnesota var ikke gøy! Jeg fikk hjemmelengsel nesten med en gang jeg landet, ikke gøy! Har hatt hjemme lengsel i dag også, men det hjalp å snakke med mamma og pappa på skype! 

Jeg tror jeg hadde savnet mindre hjem hvis jeg hadde vært et sted hvor det var varmt hele året rundt, fordi da hadde det ikke vært det samme som hjemme. Været her er veldig likt som det norske klimaet, og jeg tror det er problemet. Jeg tror problemet er at jeg bor på et likt sted uten familien! 

Jeg digger alle dere hjemme i Norge og liker høre fra dere! 

Jeg var og spiste på The Cheesecake Factory den siste dagen før vi forlot Hawaii, og her er et bilde av den diggeste ostekaken jeg har smakt i hele mitt liv!
Og forresten, jeg fikk karakterene mine tilbake og er kjempe fornøyd!


Nå skal jeg jobbe for å få til og med bedre enn dette!

Hugs & Kisses

  • Dato:22.nov.2011
  • Klokken:04:35
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

Hans-Åge

Dato: 22.nov.2011 Klokken: 12:47

Kjære Sofie! Både ostekaken og karakterene så kjempebra ut! Tøft! Personlig skulle jeg likt og fått kloa i kaka! Stå på videre, Sofie!

gry

Dato: 23.nov.2011 Klokken: 09:23

hei sveis, Hawai ser helt rått ut!! Det blir sikkert kost med jul i Minnesota, klem og grattis med flotte karakterer fra skolen.gry,Sverre og Tarzan (ny whippet)

Dato: 23.nov.2011 Klokken: 16:05

Hei! Tenk å få feire jul i USA. Blir sikkert kjempebra. Familien din er hjemme, så de tar imot deg når du er ferdig i USA og kommer hjem. Amerikansk nisse har jeg aldri har sett. Lurer på om det er en sånn Cola-nisse? Artig å lese bloggen din. Hører folk sier "ons in the lifetime" og jeg er enig.

Ragna

Dato: 23.nov.2011 Klokken: 16:52

Tar både kaka og karakterene jeg!

Sofie U. S.

Dato: 23.nov.2011 Klokken: 18:01

SV: Hehe, jeg gleder meg først og fremst til Thanksgiving jeg da, som er denne uken her :)

Og ja, nissene dems er kun Julenisser som vi ser på Cola-flaskene :P

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits