Thanksgiving middag 3!

Hey!

I dag har jeg vært og spist den tredje thanksgiving middagen. 

Vi feiret thanksgiving med Nathan's familie i dag, det var rundt 50 folk der i dag, og 16 av de var unger under 10 år!

Helt sykt!Nathan's bestemor og stebestefar, kjempe søte!

Feiret bursdagen til et av søskenbarnene i samme slengen!

Trøtte lille Cecilia

Det var veldig hyggelig, og jeg hadde en fin 3 thanksgiving middag :)

Hugs & Kisses

  • Dato:28.nov.2011
  • Klokken:00:49
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

mylife

Dato: 28.nov.2011 Klokken: 00:56

Så koselig =)

Dato: 29.nov.2011 Klokken: 09:00

Hei Sofie!

Så artig å se bilder og høre om Thanksgiving. Visste lite om det siden det er en tradisjon vi ikke har her. Fin forklaring du ga, så nå vet jeg litt mer. Her er et forferdelig vær om dagen med en voldsom vind og mye regn, omtrent umulig å være ute. Tror jammen jeg hadde foretrukket snø. Kos deg videre i USA!

Rita

Sofie U. S.

Dato: 29.nov.2011 Klokken: 19:05

Hei Rita!

Thanksgiving er en fin tradisjon, men vi har ingen indianere å takke :P Hehe, neida.. Vi burde nesten ha startet en thanksgiving tradisjon for å takke alle vi trenger å takke for noe! Det ville ha vært veldig hyggelig og det trengs for noen noen ganger. Jeg vet at jeg selv takker for for lite av det jeg burde ha takket for. :) Så det tror jeg jeg kommer til å bli bedre på!

gry

Dato: 30.nov.2011 Klokken: 09:35

hei, sitter her og skulle ønske jeg hadde litt av de gode thanksgiving-rettene foran meg, nam nam! koselige familiebilder, klem

Dato: 30.nov.2011 Klokken: 19:21

Masse god mat, og mange mennesker som ser ut for å ha det hyggelig. Og ei lita ei som er veldig trett. Artige bilder å se på. Får et bra inntrykk av hvordan en slik middag er.

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits