De siste dagene!

Hei!

Jeg har hatt noen heftige diskusjoner med vertsfamilien min denne helgen, og vi hadde IEC'en blandet inn i denne "uenigheten". Vi kranglet på lørdag og så ble vi enige om det meste vi startet med å være uenige om. Alle de siste dagene har vært kjempe mye bedre etter det.

Men jeg har gjort mye før vi ble enige om alt også. 

På onsdag hadde jeg begge de elste vertssøsknene mine på rommet mitt og hadde en liten "photoshoot", med "typisk" norske klær (ull og fleece genser + strikket og ull sokker). Det var kjempe kost!På fredag dro hele Spansk 2 klassen til El Rancho, en mexikansk restaurant i byen. Det var kjempe koselig og vi spiste en mye bedre lunsj der enn hva vi ville ha gjort på skolen!Oooog!! Jeg fikk en pakke fra Norge fredag kveld! Den inneholdt en gave kalender og en bunch med gaver! Jeg har ikke vært så glad her før! Jeg danset rundt og var helt i hundre! Jeg virkelig elsker mamma, pappa, bestefar, Ragna (søsteren min), onkel og tante og resten av de som bidro til pakkene! <3 You made my day!

Og på fredag begynte jeg å tenke på at jeg nesten må ta bilder av alle de skikkelig opplyste husene, men jeg glemte å ta bilde av noen skikkelig dekorerte hus! De jeg tok bilder av er de minst pyntete!


Du kan ikke se alle lysene og sånt, og det er en giga nisse på venstre siden der!

Mange som har begynt å pynte hjemme i Norge enda?


Hugs & Kisses 

  • Dato:06.des.2011
  • Klokken:04:05
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Stine<3

Dato: 06.des.2011 Klokken: 07:06

Kos deg med juletiden der borte da! :D

Her hjemme er nok folk begynt med julepynt og alt da der ja! ^^

Dato: 07.des.2011 Klokken: 16:51

Hei Sofie! Så flott å lese at diskusjonene tydelig har båret frukter. Jeg er fryktelig misunnelig på alle de amerikanerne som har lyst opp husene med lyskjeder, svære nisser etc. Får nøye meg med juletre til jul og ei lampe i vindu. Kos deg ordentlig, og husk at gavekalenderen skal tas dag for dag, og ikke alt på EN dag.

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

16, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 16 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits