Det å gi blod.....

...Nesten!

I dag skulle jeg gi blod på noe som ble kalt Blood Drive på skolen, jeg hadde fått underskrift av vertsmoren min og var klar og veldig nervøs! 

Jeg måtte lese gjennom et hefte med informasjon etter jeg hadde registrert meg, og satt meg ned. Jeg satt der ca. i en halvtime mens jeg ventet og leste. Jeg hadde lest ganske mye før jeg så at det stod at hvis du hadde vært i noen Europeiske land mer enn 5 år, kunne du ikke donere blod. Og jeg leste ferdig heftet før jeg spurte noen av de som jobbet med det om det var det samme for utvekslingsstudentene. De sa det var greit siden vi får en ganske grundig legesjekk før vi blir helt godkjente til å komme inn i USA. Så fikk jeg sette meg ned for å vente til noen kunne komme å plukke meg opp for å starte. 

Litt senere kom hun som hadde ansvaret over hele eventet og fortalte meg at jeg trengte underskrift fra mine norske foreldre for å kunne gi blod (siden jeg fortsatt er 16), enda jeg hadde underskrift fra mine "legal guardians".... Det irriterte meg BIG TIME!

Men ellers har jeg hatt en veldig fin dag :)


Random bilde fra Hawaii! 

Har dere fått problemer når dere har prøvd å gi blod før?

Hugs & Kisses 

  • Dato:08.des.2011
  • Klokken:03:27
  • Kategori:
  • Skole
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Hans-Åge

Dato: 08.des.2011 Klokken: 19:24

Hei Sofie! Så synd du ikke fikk gitt blod. Det ville vært en artig og spennende opplevelse og erfaring. Er en fin ting å være blodgiver. Du får gi blod når du kommer hjem. Ha en fin helg!

Stine<3

Dato: 08.des.2011 Klokken: 19:51

Synd du ikkje fikk gitt blod da!

Jeg kunne liksom tenkt meg å gi blod, men siden eg er lesbisk og anses da som homofil får eg ikkje lov : (

Dato: 24.des.2011 Klokken: 15:54

Hei Sofie!

Fikk bare så lyst til å ønske deg en flott Amerikans jul. Regner med dette blir en helt annen opplevelse enn du er vant med hjemmefra. Kos deg med det og vær glad du har muligheten til å oppleve dette. Min datter Marie hilser deg og sier hun er missunnelig! Hun har også vært ett år i Amerika og mener den norske julen er best. Allikevel skulle hun gjerne oppleve en Amerikansk jul igjen, nettopp fordi den er så annerledes. Vi ønsker deg en flott julehøytid og kos deg masse!

Rita

Sofie U. S.

Dato: 27.des.2011 Klokken: 20:28

Tusen takk Rita!

Håper dere har hatt en fin jul også! Og jeg er enig i at norsk jul er det beste!

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

17, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 17 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits