Nyttårsaften i USA vs. Nyttårsaften i Norge

Godt nytt år!!

Her i USA er ikke nyttårsaften i nærheten så formell som i Norge. Det har vært slækkere, men det har vært veldig hyggelig og så har jeg jo mange nyttårsaftener i sikte. 

Jeg tilbrang nyttårsaften for det meste med utvekslingsstudenter og familiene deres. Det var veldig hyggelig og gøy, men igjen, ikke det jeg er vandt til. Vi spilte brettspill, nintendo wii og kortspill (vi spilte gris, men siden pig bare er tre bokstaver, så valgte vi å bruke moose.)

 

Yeah, we exchangestudents are totally normal!

 

Jeg har fått vertsfamilien min til å digge "Norske pannekaker", så her er ingrediensene til pannekakene som jeg lagde første nyttårsdag. 

 

Godt nytt år alle sammen!

Hugs & Kisses

  • Dato:03.jan.2012
  • Klokken:04:44
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

gry

Dato: 03.jan.2012 Klokken: 10:03

happy new year!!! er nok mer fres over feiringen her kan det se ut som.. Jeg synes du er tøff og flink, ikke alle mestrer å være i en ny setting så bra som du! klem

:) :) :)

Dato: 03.jan.2012 Klokken: 16:57

Godt nyttår! Kos deg den siste halvåret i USA!! :)

Hans-Åge

Dato: 03.jan.2012 Klokken: 22:23

Hei Sofie! Synes det er artig at vertsfamilien digger norske pannekaker. Snart vanker det nok norske vafler også?

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

17, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 17 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits