Spørsmål

Hei, 

Jeg har fått en mail med noen spørsmål, og en kommentar på forrige innlegg, jeg tenkte å skrive de opp her, med svar i tilfelle noen lurer på det samme.

Den 8. jan. 2012 kl. 12.54 skrev ...

Hei!
 
Jeg skal ta utvekslingsår i usa og lurte på omd kunne hjelpe meg med å svare på noen spørsmål.
Anberfaler du EF og hvorfor? Hvorfor valgte du å ta utveksling? Hvordan har det hver hit til?
Tusen takk
Hey,
Jeg vet ikke om EF er den beste organisasjonen, men jeg har ikke hatt noen store problemer med dem. Det eneste er at prisen for året er mer enn de sier på nettsiden og sånt, og lånekassa dekker ikke hele summen. Men ellers har det ikke vært noen ting som har gjort at jeg har angret over valget mitt.
Jeg ville være en utvekslingsstudent fordi jeg liker å lære nye språk, og jeg har lyst til å lære språk godt, og ikke bare noen ord. Det  å være en utvekslingsstudent er ganske tøft til tider, men det er kjempe gøy hele tiden ellers. Du må regne med å komme til en familie som ikke har de samme interessene som deg og som vil lære mye om deg også. Du vil få plikter du kanskje ikke er vandt med og det vil kanskje være kjipt i førsten, men det blir så mye bedre etterhvert. Du vil etterhvert bli behandlet fullstendig som om du er en del av familien, og det kan innvolvere krangler, husarrest/gå på rommet, få mer plikter, og så videre.
Jeg har hatt det kjempe fint, og jeg anbefaler deg virkelig å være en utvekslingsstudent!
Sofie U. Skjenken
Jeg har også fått et spørsmål på kommentarfeltet i forrige innlegg som går som følger:

:) :) :)

Dato: 10.jan.2012 Klokken: 22:46

Namm!! Men lurer på en ting, må du ha spansk? sånn i forhold til Norge liksom? :)
- Jeg må ikke ha spansk, men jeg har valgt å ha spansk selv. Du må ha fremmedspråk hvis du ikke har hatt fremmedspråk på ungdomskolen vanligvis, men det kommer an på skolen din i Norge. Du kan få ekstra poeng på skolen i Norge hvis du har fremmedspråk alle de videregående årene også.
Hvis dere lurer på noe mer, er det bare å kontakte meg på mail-adressen som er på venstre side ved siden av innlegget, eller ved å kommentere på det nyligste innlegget. 
Litt kjedelig innlegg, men det kan være nødvendig for noen som ønsker å være utvekslingsstudent senere.
Hugs & Kisses
  • Dato:11.jan.2012
  • Klokken:00:09
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

17, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 17 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits