Awesome!

Hey,

I kveld fant jeg ut at vi får 2 timers utsettelse av skolen i morgen på grunn av dårlig vær. (Og det er ikke mye snø ute engang.) 

I helgen, eller riktigere sagt mandag, var jeg i Alexandria, MN for å stå på slalom. Anlegget heter Andes, og hadde små bakker, men de hadde flere muligheter enn jeg trodde de ville ha. Skiheisene (stolheisene) hadde ikke noe sikring i det heletatt, og heller ikke noen plass for oss til å ha beina når vi hadde skiene på. Det var skummelt :O


Martine, ho i den røde jakka, kunne ikke ta på seg skiskoene selv <3

Se på de stygge slalomskoene!

Jonas falt... :P

Tonje, Martine og Jonas

Sjekk den lille slække bakken :P

Tobias

Martine og jeg var sykt glade for å ha muligheten til å stå på slalom selvom vi er i pannekake staten Minnesota.

Meg i mitt "awesome" skiytstyr.

Tenkte bare å legge til dette søte bildet jeg tok av Cecelia :)

Hugs & Kisses

  • Dato:19.jan.2012
  • Klokken:03:07
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

:) :) :)

Dato: 19.jan.2012 Klokken: 22:11

Så moro!

Søtt det siste bildet!! :)

Martine Ulfeng

Dato: 19.jan.2012 Klokken: 23:28

Deilig med ski på bena tenker jeg, helt klart bedre enn ingenting. Virker ikke som skiutstyret var helt oppdatert, men det var jo ikke bakken heller. Håper dere koste ere skikkelig, det fortjener dere. KLEM

Hans-Åge

Dato: 20.jan.2012 Klokken: 00:13

Hei hå, Sofie!

Så artig å få stått på ski. Men den tamme bakken og gutta som falt? Har ikke fått stått eller gått selv. Er i Bodø nå, med ski, men uten sne. Bakkene til tross, det måtte vært deilig å stå litt.

Dato: 20.jan.2012 Klokken: 22:53

Hei Sofie!

Selv om det går mot slutten av januar har jeg lyst ønske deg GODT NYTT ÅR og ikke minst LYKKE TIL med siste halvår i USA. Utrolig så fort tiden går. Det vil du nok merke enda mer jo nærmere avsluttningen på skoleåret du kommer.

Så artig du introduserer familien din for norsk baketradisjon. Så flink du er! Bollene så kjempegode ut og kan godt forstå de forsvant fort.

Det så ut til at dere hadde en hyggelig slalomtur til tross for "slappe" bakker og dårligere utstyr en dere er vane med. Det viktigste er at man har det morro. Her har det ikke kommet snø enda.

Kos deg masse!

Rita

Sofie U. S.

Dato: 21.jan.2012 Klokken: 02:14

Tusen takk til alle sammen, gleder meg til å se dere igjen. Jeg har det kjempebra her, og jeg håper dere har det bra i "gode, gamle" Norge :)

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

17, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 17 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits