I'm not dead!

... just really slow.

Sorry for den veldig dårlige bloggingen min den siste måneden!

Jeg har gjort  veldig mye den siste tiden, og når jeg ikke gjorde noe; var jeg kjempe trøtt. 

Jeg kan begynne med høydepunktet i februar; Helene var her!! Det var kjempe gøy, og det var vanskelig å la ho dra hjem til Norge når jeg ikke skulle hjem. Vi fikk gjort ganske mye den uka ho var her, og jeg har ikke hatt det så gøy her på en stund. Vi dro til Mall of Amerika og shoppet i fire timer, og vi klarte ikke å dra i alle butikkene der (langt i fra faktisk), men vi klarte lett å bruke et månedsbudsjett hver. Jeg var mer egoistisk enn Helene, siden ho kjøpte mange gaver og sånt, men det gjorde ikke jeg. Følte meg litt råtten da jeg så det, men jeg vil nok ha mange gaver å kjøpe når jeg skal dra hjem. Da Helene dro fikk jeg skikkelig hjemmelengsel den dagen, men det gikk fort over siden jeg hadde mye å se frem til.

Senere, eller rettere sagt denne helgen dro nesten alle utvekslingsstudentene fra Montevideo Senior High School til Mankato på en "Ski trip" (som var 2 til 4 mars) og møtte på omtrent 90 andre utvekslingsstudenter. Jeg møtte også på mange kjekke europeere og det var ganske gøy.

På fredag dro vi på Wow! et eller annet, et svært bygg med laser tag, bowling, spillemaskinger og minigolf og selvfølgelig fastfood.

På lørdag dro vi til "Mount Kato" som er skianlegget i Mankato. Den turen var helt herlig! Seinere den dagen skulle det være et Talent show, og det var jo selvfølgelig ikke så mange som hadde kommet opp med et talent å vise, men det ble ganske morsomt uansett.
Før talent showet dro vi til Buffalo Wings for å spise middag, og det var ganske digg. Seinere på kvelden var vi en bunch av folk som hang på et av hotellrommene, og vi spillte et spill som er kalt Apples to Apples, og vi måtte gå tilbake på rommene midnatt, men vi avtalte å møtes i ett av rommene 00.30 så vi kunne fortsette å snakke og ha det gøy. Jeg gikk ditt 00.30 for å fortsette, men jentene i det rommet sa at de heller ikke hadde hatt noen på døra for å sjekke rommet deres. Jeg satt der og snakka med dem og vi hadde det egentlig ganske gøy, men da banket selvfølgelig noen på døra igjen, og vi ble jo drit nervøse. Jeg bestemte meg for å ikke gjemme meg, og bare unnskylde meg med at jeg kjeda meg siden alle på rommet mitt sov. Det funket selvfølgelig ikke, så jeg ble jaget inn på rommet mitt. Vi måtte vente ca. en halv time til. Og da klokka var ett gikk vi til et av jente-rommene og vi satt og snakka og sånt (det var selvfølgelig 5-6 gutter også), og plutselig hørte vi noen banke på døra og alle ble stille og vi skrudde på tv'en. Alle ble passe nervøse og guttene gjemte seg (og jeg gjorde det jo selvfølgelig ikke denne gangen heller). En av lederene gikk inn på rommet og spurte om de andre hadde sett guttene som manglet, og lederen hadde ikke lagt merke til guttene eller meg. Guttene lå strødd rundt omkring på gulvet og alle så dem bortsett fra lederen, ho så meg selvfølgelig og jeg hadde glemt igjen nøkkelkortet på hotellrommet så jeg kunne ikke ha kommet meg inn der uansett... Så lederen dro den ene romkameraten min (som også hadde glemt nøkkelen) og meg ned til resepsjonen for å skaffe oss et nytt nøkkelkort, og vi ble støkk på rommet vårt resten av kvelden. Men vi kommuniserte selvfølgelig med de på naborommet (der vi hadde vært) om hvordan det gikk og om lederen hadde funnet guttene enda. Lederen gikk forbi guttene (som lå så godt som midt på gulvet) et par ganger før ho "ferska" dem. 

Vi kom til den konklusjonen av at lederen må ha hatt det kjempe gøy i jakten etter guttene, selvom det var ganske så midt på natta da det endte. 

Det har ikke skjedd så mye annet spennende, og jeg beklager for at jeg har vært så sinnsykt dårlig til å blogge!

Ha en god Tirsdag!

Ps: Bilder vil komme seinere (selvom det ikke er mange bilder)

Hugs & Kisses

  • Dato:13.mar.2012
  • Klokken:03:36
  • Kategori:
  • USA
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

gry

Dato: 13.mar.2012 Klokken: 14:52

hei, så hyggelig med news from over there! gleder meg til detaljerte beskrivelser når du kommer hjem! klem

Hans-Åge

Dato: 13.mar.2012 Klokken: 15:34

Hei hå! Dette var artig å lese. Skal ikke oppfordre deg til å lure lederne, men det er jo allikevel litt spennende. Artig at du ble ferska. Og bra at lederen ikke ble sinna. Gleder meg til å se bildene. Har du et av lederen "på jakt"?

Skriv en ny kommentar

Sofie U. S.

17, Fredrikstad

Hei! Jeg er en jente på 17 år som skal til USA som utvekslingsstudent skoleåret 2011-2012 med EF. Jeg skal skrive om livet mitt i USA :) Jeg kommer ikke til å skrive hver dag, for da vil det bli for mange uinteressante innlegg. Hvis dere lurer på noe er det bare å sende mail til meg på: sofie1skj@hotmail.com

hits